Kézműves blog

Zamat-sziget kézműves termékek

0

Zsolti a konyhában mártások, BBQ szószok

: 27 április 2018

A grillszezonhoz hozzájárulandó, olyan mártásokra, barbeque szószokra leltünk, hogy el sem hiszitek. Folyamatos kutatómunkánk egy újabb gyöngyszeme Zsolti a konyhában borvázas mártásai.

Újabb hosszú hétvége, ráadásul napsütésesre ígérkezik. Az első tavasz, nyár nyitó party most már éppen aktuális, ha eddig ez elmaradt volna.

Zsolti konyhájában a készülő mártások fő fűszere a magyar bor, erre épül szószainak legnagyobb része. Ez a boros test emelkedik magasabb régiókba az élő fűszerekkel, Zsolti által termelt zöldségekkel, kimagasló minőségű összetevőkkel. A tuti sikert a nagyon hosszú, olykor bonyolult főzési folyamatok garantálják.

Persze, nem maradt ki a sorból a whiskey alap sem. 6655 névre keresztelt mártása bourbon whiskey alapú.

Igazi, nagy testű mártások, adalékanyagtól, színezéktől, tartósítószertől mentesek.

Bátran pácolhattok is velük, saláta dresszingjeiteket feldobhatjátok, egyedi ízvilágot kölcsönözhettek kedvelt, de már baromira uncsi kajáknak.
S ahogy nálunk már megszokhattátok, a vásárlással járó súlyos döntési felelősség terhét a kóstolás lehetőségével enyhítjük.