Termékek

Zamat-sziget :: zöldség : gyümölcs : deli

Chilion kézműves termékek

A Zamat-sziget kínálatában a Bhut Jolokia (szellem chili) és Habanero alapú termékek, prémium minőségben, ami csípősebb, mint bármi, amit eddig kóstoltál, 95% paprikából, minimális só felhasználásával, kézzel készítve

Kategória: Címkék: , ,
Share with Friends

Get Your Recipe

Fűszeres grill zöldségek recept

Fűszeres grill zöldségek

45 perc 4 személyre
recipe1

Vegetáriánus zöldséges burger

30 perc 4 személyre

Leírás

A pokoli erő mellett nagyon fontos az íz, ezért a paprika nem főzött, csak darált, így megmarad a fajtára jellemző, egyedi íze.

A Bhut Jolokia (Ghost Pepper vagy Szellem chili) enyhén gyümölcsös, harsány, semmivel össze nem téveszthető íz, csak az elengedhetetlenül szükséges mértékű sót és tartósítószert tartalmazza. Így épp olyan az érzés, mintha egy friss, ropogós chili paprikába harapnál. Nem hiszed? Próbáld ki!

Habanero alapú szósz különlegessége, hogy lédús, édes, már-már túlérett paradicsommal kevert a Habanero. Ez a kombináció még inkább kiemeli tűzgolyó szerű, lendületes ízét. A paradicsom remek társa a Habneronak, gyümölcsös, enyhén füstös jellege előtérbe kerül, olyan harmóniában, ahogy még nem tapasztaltad. Erősen ajánlott kipróbálni!

A Habanero chili egyedülálló tulajdonsága, hogy miután a nyelvünk hegyéhez érintettük a paprikát, a csípős érzés mint egy fólia, hátulról előre haladva terül el a nyelven és hosszú percekig élvezhetjük a lüktető erőt.

A Chilion szószok különböznek a többi chili szósztól elkészítésében, megjelenésben és ízben. Nincsenek sztereotípiák, mint a lángot köpő-mexikói kalapos, csontváz testű paprikák, nincs utánzás, nincs általánosítás. A legegyszerűbben, de a lehető legjobban kell termelni és feldolgozni.

A márkanév a „chili” és a „ turn on” angol eredetű szavak összetétele, tehát: „bekapcsolja a chili hatást”. Ez az összes Chilion termékről elmondható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Chilion kézműves termékek” értékelése elsőként