Kézműves blog

Zamat-sziget kézműves termékek

0

Bio teák Sri Lankáról

: 1 február 2018

Újra csufira vette a figurát az időjárás, ezért szeretnénk ezeket az undi napokat kicsit feldobni. Kínálatunkat bővítettük Srí Lankáról származó prémium minőségű, kézzel válogatott bio teákkal.

Szálas teák gyönyörű fém dobozokban

  • a koffeinmentes Super Berries az édes eper, a dagi és telt áfonya, valamint a lédús málna lenyűgöző ízeivel kényezteti az ízlelőbimbókat; a tea összetevői között megtalálható még a csipkebogyó, roibois, menta, így nem kétséges a kirobbanó ízhatás
  • az Earl Grey-ünk a legfinomabb ceyloni fekete tea egy kevéske friss bergamot aromával bolondítva
  • a Green A frissítő, A tisztító, AZ antioxidáns szuperbomba; ez a zöld tea hagyományos kínai eljárással készül, így igazi klasszikus.
    Piramis alakú filterekben, henger alakú fém szupi dobozokban pihen 3féle tea
  • a szottyadt idők teája a koffeinmentes citromfű-citrus-gyömbér kombó, frissít, energetizál, tutira jókedvre derültök
  • ha punnyadnátok inkább, akkor a fűszeres, melengető fekete chai tea a jó választás; a több, mint 10féle ázsiai fűszerrel készített különlegesség. Hótziher, hogy beindítja az érzékeket
  • a fent említett Earl Grey teát ebben a kiszerelésben is megtalálhatjátok.

Klasszikus filterekben fellelhető a lágy, fehér tea, aminek fogyasztása anno a császárok kiváltsága volt. A fehér tea teabimbóból készül, így természetesen édes, friss nedű kerül a bögrékbe.

Az ízesítéséhez pedig ajánljuk citrusos termékeinket; narancsot, citromot, lime-ot, illetve kézműves termelői mézeinket.

Délután 5 óra: it’s tea time!