Kézműves blog

Zamat-sziget kézműves termékek

0

Gyógytea és gyógynövényes mézek

: 28 augusztus 2016

A Herbatea Manufaktúra tudatosan azon dolgozik, hogy a Kárpát-medencében honos, bizonyítottan jótékony hatású, válogatott gyógynövényeket, mézet, fűszereket készítsenek.

Nagy gondot fordítanak arra, hogy jó minőségű élelmiszert juttassanak el a fogyasztókhoz. A termékek hozzáadott tartósítószert, ízfokozót, aromát nem tartalmaznak, mert azt egészségtudatos, modern gasztronómiát kedvelő életérzésüket szeretnék ezáltal is képviselni.

Hisznek benne, hogy a gyógynövények lehetnek jóízűek, és hozzájárulnak az egészséges, boldog élethez. A termékeket olyan kompozícióban állítják össze, hogy a gyógynövények jótékony hatása érvényesüljön, és egy finom, kedvelhető “szeretterméket” nyújtsanak át minden egyes alkalommal.

Herbatea Manufaktúra

  • Magyarországon egyedülálló gyógynövényes mézek és teakeverékek, fűszerek, olajok, magkrémek.
  • A termékek különleges élelmiszerként a modern gasztronómia részei lehetnek, vagy helyes használat mellett a gyógyhatásokat is lehet élvezni.
  • A mézeket teában, kávéban, gyógynövényes italként lehet fogyasztani. A teák nevük alapján beazonosíthatóak, a fűszerkeverékeket grillezéshez, salátákhoz, levesekhez ajánljuk.
  • A Herbatea Manufaktúra termékei válogatott minőségű, kárpát-medencei alapanyagokból, többgenerációs tudással, modern eszközökkel és szeretet hozzáadásával készülnek.