Kézműves blog

Zamat-sziget kézműves termékek

0

Zamat-sziget rajzpályázat

: 29 július 2016

A Zamat-sziget rajzpályázatot hirdet 7-14 éves gyerek részére.

Képzeld el, hogy van egy csinos, zöldséget, gyümölcsöt árusító boltocskád tele illatosabbnál illatosabb finomsággal, sok-sok egészséges zölddel, fűszernövényekkel. ‘szal rengeteg színes, ínycsiklandó falni és főzni valóval.

Kicsiny boltodnak van neve: Zamat-sziget (hmmmmm), viszont nincsen cégére.

Ha szeretsz rajzolni, ha kreatív vagy, ha sokszor töltöd az időd papír fölött, vagy ismersz olyat, akire ez mind igaz, akkor elő a hegyezőt, és ceruzára fel! Ötletelj, és rajzold le üzleted vevőcsalogató, érdekes, izgalmas címerét/logóját/emblémáját (ahogy tetszik) 😀

Rajzodat izgatottan várjuk 2016. augusztus 25.-ig, melyet behozhatsz hozzánk személyesen (Varga Pékség melletti zöldségbolt), így legalább megismerkedhetünk , de el is küldheted nekünk a zamatsziget@gmail.com e-mail címre.

Ha Te leszel a nyerő, akkor egész nap csúszdázhatsz a mogyoródi Aquarénában a családdal, vagy a haverokkal (6 fő), és sem szomjan, sem éhen nem fogsz halni aznap 😀

Persze, a II., III. helyen végző versenytársaid sem fognak búslakodni, hiszen Rájuk is vár egy-két meglepetés.

Kívánunk sok sikert a kreatívkodáshoz! Hajrá, hajrá!

Pályázati feltételek

Pályázni a rajzok beküldésével lehet, elektronikusan a zamatsziget@gmail.com e-mail címre, vagy postai úton a 2112 Veresegyház, Ráday u. 4. postacímre, illetve személyesen, a fenti címen.

A beküldött rajzok mellett kérjük a nevet, címet, telefonszámot feltüntetni, hogy a nyerteseket ki tudjuk értesítani.

A rajzpályázaton való részvétellel a nevező a rajzok vonatkozásában időben, földrajzilag, valamint a felhasználás száma és módja tekintetében korlátlan felhasználási jogot biztosít a Kiírónak.

A versenyen való részvétellel a versenyző feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben helyezést ér el – külön ellenszolgáltatás nélkül – a rajzai megjelennek a Kiíró által működtetett online felületeken.

A nyertest minden esetben e-mail útján értesíti a Kiíró. A pályázó felelős azért, hogy az általa megadott e-mail cím érvényes legyen, és azon a kapcsolatot fel lehessen venni és lehessen tartani vele.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseikre a zamatsziget@gmail.com email címen válaszolunk.

A pályázó, ill. törvényes képviselője tudomásul veszi, hogy az eredeti művek megküldésével az eredeti pályamű tulajdonjogáról lemond, azt a Kiírótól nem követelheti vissza, valamint az eredeti pályaművel annak megküldését követően a Szervező teljes körűen maga rendelkezik.

A pályázatok beküldési határideje: 2016. augusztus 25.