Leírás
Versendi fehérborból készült zselés állagú bordzsem. Elsősorban fehér húsok mellé és penészes sajtokhoz ajánljuk, de fogyasztható akár egy pirítóson is.
Összetvők: 73,5% olaszrizling fehérbor, cukor, maltodextrin, sűrítőanyag (pektin), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószer (szorbinsav), növényi zsír, fűszerek (fahéj, szegfűszeg)
A Kecskés család évtizedek óta foglalkozik szőlőműveléssel, borkészítéssel. A borok mellett bővítették kínálatukat egy új termékkel, mely jó minőségű borból készül. A bort édesítik és fűszerekkel ízesítik, majd sűrítik, melynek köszönhetően zselés állagú terméket kapnak. Lekvárok fehér, rosé és vörösborból készülnek. Ezeket a borokat a család készíti, melyek a világhírnévnek örvendő villányi borvidékről származnak.
Ez az ételkülönlegesség újdonságnak számít hazánkban. Felhasználása igen széles palettán mozog, hiszen fogyasztható kenyérhez, sajtok mellé, fehér és vörös húsokhoz, halakhoz, fagylalthoz, valamint más édességekhez is.
Borvarázs
netto tömeg: 235g
alkoholtartalom: 6,07 ml/100g
100% magyar kézműves termék
Értékelések
Még nincsenek értékelések.