2020.07.12. Reketye sörfőzde kisüzemi sörök

Reketye sörfőzde kisüzemi sörök

Picikét megcsúsztunk újabb sörös barátaink bemutatásával. Menet közben férjhez adtunk egy leány gyermeket ????, mindezt online. Reméljük, elnézitek nekünk a késlekedést.

Nos, nyerő különlegességekkel rukkoltunk elő, de ezeknek a söröknek a megálmodója sem egy szimpla csávó. Mikor betért hozzánk a boltba, kérdés sem volt, hogy nem klasszik kóstolgatásban lesz részünk, viszont lett egy haláli sörözés belőle.

Amiket összeválogattunk így első körben Nektek Fiúk/Lányok, azok igazi vagány söröcskék. Még az alapsöreiket sem neveznénk nagyon alapnak. A Session Lager belépő a kézműves sörök világába, nyárias, itatós. Pale Ale a könnyed, bármikor és bármilyen testhelyzetben fogyasztható.

A Brown Ale már izmosabb srác. Egy klasszik barna, felsőerjesztés amcsi komlókkal. 4féle malátával bír. Wheat Beer búzájuk egyedülállóan magas, 60%-os búzamaláta tartalommal itatja magát.

Már az izgalmasabb különlegességek közé tartozik a Dr Banghard sós mogyorókrémmel, karamellával, tonkababbal… itt hagyunk Nektek pici gondolkodási időt. Sírás a cucc.

A Heavy Daddy egy jó testű NEIPA, de vizuálisan is gyönyörködhettek benne. A srác ott figyel a dobozon picit hiányos gúnyában.

Egy igazi acid sör a Brain Dance, ami berlini búzát takar egy kis tárkonnyal. Jön a nyár, ebből tuti nem 1 doboz fog fogyni, per 2 perc.

Végül, de nem utolsó sorban a kedvenc, amely meghökkentő beltartalommal bír, viszont hulla zseniál. Pop my Strawberry a hívószó, Gyerekek. Folyékony epres sajttorta. Fenomenális. Tényleg kell az egzaltáltság.

‘szal, tessék szépen mindent kipróbálni!

Sörök a Zamat-sziget kamrájában

Tagged on:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük