Készülődünk az év végére, így nemcsak a Karácsonyra, de az Új Évre is. Tőlünk megszokott módon mindig érkeznek újdonságok.
Most egy pezsgő ütötte fel a fejét a fedélzeten, amit egy vacsora alkalmával volt lehetőségünk kóstolni. Annyira megszerettük, hogy úgy döntöttünk, megosztjuk Veletek az élményt.
Orosz Gyula és fia, ifj. Orosz Gyula „követte el” ezt a bubis finomságot ‘Nyár’ néven Etyeken. Sárgamuskotály alap, 3 év palack, a hagyományos pezsgőerjesztés jegyei. Friss, üde, zamatos.
Mindeközben a 2017-es évjáratú Nyár elfogyott, de sebaj, mert érkeztek hozzá az idő közben degorzsálásra került haverok Sárgamuskotály és Chardonnay formájában.
Kóstoljátok meg!
Pezsgők a Zamat-sziget kamrájában