Prémium kategóriás és minőségű, köztük díjnyertes csokoládé került létrafokainkra, s a polcokra. A Harrer Csokoládé Manufaktúra izgalmas ízekkel, ízkombókkal örvendezteti meg testünket, lelkünket.
Mályvavirág, liofilozált málna és eper, mák, színes drazsék, sós karamella, tonkabab, marcipán, rosé bor eperrel, cigánymeggy pálinka, narancs-gin, füstölt kesudió és még sokáig sorolhatnánk az izgalmasabbnál izgalmasabb ízkombókat.
Friss törtcsokik narancs-chili, gyömbér-calamansi /a Fülöp-szigetek legelterjedtebb citrusféléje; mivel a filippínók kicsik, ez a citrom és narancs jegyekkel bíró kis bogyóka is kicsi, meggy-fahéj izgalmakkal.
A szivarcsőben ribizli-levendulás, chili-narancsos, tonkababos, fűszeres őrlemények bújkálnak, amikből fenséges és nagyon különleges forró csoki készíthető (3 adag/cső).
Természetesen van üzengetős, cukormentes és laktózmentes csoki is.
Az ínyenceknek pedig igazi különlegességet kínálunk: Bean-to-Bar csokoládék ét, tej, fehér fenomenális ízekkel, illetve bolíviai és nicaraguai forrócsoki őrlemények (70%).
A nem csoki csoki és az igazi, minőségi csoki közötti különbséget felfedezendő csokoládé vásárlás előtt kóstolgathattok.
A Harrer Cukrászda és Csokoládéműhely minden esetben válogatott, kiemelten magas minőségű alapanyagokból dolgozik. Fokozott figyelmet fordítanak a kakaóbabok kiválasztására, származási helyére és feldolgozására, így a gyártás során felhasznált összetevők csak nemes ültetvényekről származhatnak.
Termékeik tradicionális családi receptek alapján készülnek. A jó édesség illetve a finom csokoládé iránti rajongásuk végtelen és ebből a szeretetből szeretnének egy kicsit másoknak is eljuttatni.
Édességek a Zamat-sziget kamrájában